Kopiëren grootformaat

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kopieën van de meest uiteenlopende originelen, op ieder formaat en in elke oplage.

 

De bouwwereld, architectenbureau's, installatiebedrijven, constructie-, advies-, en ingenieursbureau's, gemeentelijke diensten en nutbedrijven, maar ook particulieren kunnen hun bouwtekening of poster laten kopiëren.

 

Wij kunnen digitaal traploos vergroten tot 400% of verkleinen tot 25%. De maximale breedte is 91 cm en de lengte is vrijwel onbeperkt. Zelfs een ouderwetse blauwdruk (witte lijnen op een blauwe achtergrond) kunnen wij omzetten naar een normale witte afdruk. Dit alles met een resolutie van 400 x 400 dpi.

 

Als origineel mag u zowel transparante als papieren originelen aanleveren. Standaard kopiëren wij op 75g/m plain paper. Wilt u uw afdruk op transparant papier, polyester film of gekleurd papier, dan behoort dit tot de mogelijkheden.

 

Uw bouwtekeningen worden indien gewenst en zonder extra kosten gevouwen op A4 formaat met of zonder inbindrand (afwijkende vouwformaten zijn tevens mogelijk).

 

 

A4 en A3 kopieën

 

 

Het kopiëren van "kleinformaat" behoort tevens tot de mogelijkheden, uiteraard met dezelfde hoge afdrukkwaliteit welke in ons bedrijf tot de standaards behoort.


Reprolux (onderdeel van Technisch Tekenburo Kwant b.v.)  Tel. 0598 - 35 07 93  Fax. 0598 - 63 05 07   Email: info@reprolux.nl